Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Przeglądasz jako GOŚĆ
Zmień bibliotekę
Tytuł pozycji:

Globalne prawo środowiska : podstawowe zagadnienia



Tytuł :
Globalne prawo środowiska : podstawowe zagadnienia
Autorzy :
Ciechanowicz-McLean, Janina (1952- )
Temat :
Globalizacja
Prawo ochrony środowiska
Prawo międzynarodowe
Ekorozwój
Rok wydania :
2021
Wydawca :
Gdańsk : Wydawnictwo Uniwersytetu Gdańskiego
ISBN :
9788382061611
Opis fizyczny :
166 stron ; 22 cm
Współtwórcy :
Uniwersytet Gdański. Wydawnictwo. wydawca, nakładca
Uwagi :
Publikacja sfinansowana z działalności statutowej Katedry Prawa Gospodarczego Publicznego i Ochrony Środowiska Uniwersytetu Gdańskiego
Bibliografia na stronach n157-166
Książka

LDR 01514cam#a2200349#i#4500
001 0723200548008
003 KR 121
005 20211026075355.1
008 210401s2021####pl###########|000#0#pol#c
020 %a 9788382061611
035 %a xx005104004
040 %a WA U/91UKP %b pol %e PNN %c WA U/UKP %d WA U/91UKP %d KR 7/DZs %d KR 121
080 # %a 349.6
100 1 %a Ciechanowicz-McLean, Janina %d (1952- ). %e Autor
245 1 0 %a Globalne prawo środowiska : %b podstawowe zagadnienia / %c Janina Ciechanowicz-McLean.
260 # %a Gdańsk : %b Wydawnictwo Uniwersytetu Gdańskiego, %c 2021.
300 %a 166 stron ; %c 22 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
504 %a Bibliografia na stronach n157-166.
536 %a Publikacja sfinansowana z działalności statutowej Katedry Prawa Gospodarczego Publicznego i Ochrony Środowiska Uniwersytetu Gdańskiego
650 9 %a Globalizacja
650 9 %a Prawo ochrony środowiska
650 9 %a Prawo międzynarodowe
650 9 %a Ekorozwój
710 2 # %a Uniwersytet Gdański. %b Wydawnictwo. %e Wydawca %4 pbl
856 4 # %u https://integro.pbw.edu.pl/site/recorddetail/0723200548008 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 978-83-8206-161-1
980 %a 349.6 %y Prawo ochrony środowiska. Ochrona środowiska - prawo

Lokalizacja:
Położenie:
Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Sygnatura :
wyp. 273535 wyp.
Nr inwentarza :
K 273535
Obsługiwane agendy :
Wyświetl listę
Biblioteka :
Pedagogiczna Biblioteka Wojewódzka w Krakowie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies