Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Przeglądasz jako GOŚĆ
Zmień bibliotekę
Tytuł pozycji:

Lean social media : szczupłe zarządzanie marką w mediach społecznościowych



Tytuł :
Lean social media : szczupłe zarządzanie marką w mediach społecznościowych
Autorzy :
Grzechynka, Agnieszka
Temat :
Marketing
Portal społecznościowy
Media społecznościowe
Rok wydania :
2021
Wydawca :
Kraków : Wydawnictwo Naukowe Akademii Ignatianum
ISBN :
9788376145075
Opis fizyczny :
194, [7] stron : ilustracje ; 24 cm
Współtwórcy :
Akademia "Ignatianum". wydawca, nakładca
Uwagi :
Bibliografia na stronach 191-194
Streszczenie w języku angielskim
Książka

LDR 01347cam#a2200337#i#4500
001 0723200553138
003 KR 121
005 20211203090232.7
008 211012s2021####pl#a###f#####|000#0#pol#c
020 %a 9788376145075
035 %a xx005220232
035 %a (NUKAT)vtls005220232
040 %a KR 283/GO %b pol %e PNN %c KR 283/MZ %d KR 283/GOs %d KR 121
041 0 # %a pol %b eng
100 1 %a Grzechynka, Agnieszka. %e Autor
245 1 0 %a Lean social media : %b szczupłe zarządzanie marką w mediach społecznościowych / %c Agnieszka Grzechynka.
260 # %a Kraków : %b Wydawnictwo Naukowe Akademii Ignatianum, %c 2021.
300 %a 194, [7] stron : %b ilustracje ; %c 24 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
504 %a Bibliografia na stronach 191-194.
546 %a Streszczenie w języku angielskim.
650 9 %a Marketing
650 9 %a Portal społecznościowy
690 %a Media społecznościowe
710 2 # %a Akademia "Ignatianum". %e Wydawca %4 pbl
856 4 # %u https://integro.pbw.edu.pl/site/recorddetail/0723200553138 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 978-83-7614-507-5

Lokalizacja:
Położenie:
Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Sygnatura :
wyp. 273635 wyp.
Nr inwentarza :
K 273635
Obsługiwane agendy :
Wyświetl listę
Biblioteka :
Pedagogiczna Biblioteka Wojewódzka w Krakowie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies