Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Przeglądasz jako GOŚĆ
Zmień bibliotekę
Tytuł pozycji:

Archipelag sztucznej inteligencji



Tytuł :
Archipelag sztucznej inteligencji
Autorzy :
Tadeusiewicz, Ryszard (1947- )
Temat :
Inteligencja sztuczna
Gatunek / Forma :
Materiały pomocnicze dla szkół średnich
Rok wydania :
2021
Wydawca :
Warszawa : Akademicka Oficyna Wydawnicza EXIT
ISBN :
9788378371106
Opis fizyczny :
125, [1] strona : ilustracje (w tym kolorowe) ; 24 cm
Współtwórcy :
Akademicka Oficyna Wydawnicza Exit. wydawca, nakładca
Uwagi :
Bibliografia na stronie 126
Książka

LDR 01306cam#a2200313#i#4500
001 0723200546771
003 KR 121
005 20211012141204.2
008 210915s2021####pl#a###f#####|000#0#pol#c
020 %a 9788378371106
035 %a xx005203794
040 %a POZN 31/JJ %b pol %e PNN %c POZN 31/JJs %d POZN 31/AK %d KR 121
080 # %a 004.8
100 1 %a Tadeusiewicz, Ryszard %d (1947- ). %e Autor
245 1 0 %a Archipelag sztucznej inteligencji / %c Ryszard Tadeusiewicz.
260 # %a Warszawa : %b Akademicka Oficyna Wydawnicza EXIT, %c 2021.
300 %a 125, [1] strona : %b ilustracje (w tym kolorowe) ; %c 24 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
504 %a Bibliografia na stronie 126.
650 9 %a Inteligencja sztuczna
655 9 %a Materiały pomocnicze dla szkół średnich
710 2 # %a Akademicka Oficyna Wydawnicza Exit. %e Wydawca %4 pbl
856 4 # %u https://integro.pbw.edu.pl/site/recorddetail/0723200546771 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 978-83-7837-110-6
980 %a 004.8 %y Sztuczna inteligencja

Lokalizacja:
Położenie:
Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Sygnatura :
wyp. 273478 wyp.
Nr inwentarza :
K 273478
Obsługiwane agendy :
Wyświetl listę
Biblioteka :
Pedagogiczna Biblioteka Wojewódzka w Krakowie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies