Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Technologia przetwórstwa owocowo-warzywnego

Tytuł:
Technologia przetwórstwa owocowo-warzywnego
Autorzy:
Kaleciak, Jan
Rok wydania:
1976
Wydanie:
Wyd. 4 popr
Wydawca:
Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Opis fizyczny:
408, [3] s., [1] k. tabl. skł. : il. ; 24 cm
Temat:
Owoce
Przemysł rolno-spożywczy
Technologia
Warzywa
Gatunek / Forma:
Podręczniki dla zasadniczych szkół zawodowych
Współtwórcy:
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne. Wydawca, nakładca
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01199cam#a2200301#i#4500
001 0722500244611
003 KR 121
005 20240223062111.0
008 030616s1976####pl#a###f#####|00|#0|pol|#
035 %a zz2003969236
035 %a (NUKAT)vtls000153279
040 %a LUBL 58/LK %c LUBL 58/LK %d LUBL 58/HR %e PNN %d KR 121
041 0 # %a pol
080 # %a 664+663(075.3)
100 1 %a Kaleciak, Jan.
245 1 0 %a Technologia przetwórstwa owocowo-warzywnego / %c Jan Kaleciak.
250 %a Wyd. 4 popr.
260 %a Warszawa : %b Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, %c 1976.
300 %a 408, [3] s., [1] k. tabl. skł. : %b il. ; %c 24 cm.
650 p %a Owoce
650 p %a Przemysł rolno-spożywczy
650 p %a Technologia
650 p %a Warzywa
655 p %a Podręczniki dla zasadniczych szkół zawodowych
710 2 # %a Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne. %4 pbl
856 4 # %u https://integro.pbw.edu.pl/site/recorddetail/0722500244611 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Sygnatura:
wyp. 159495
Nr inwentarza:
K 159495
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
nowa
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies