Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Mikrobiologia dla przemysłu spożywczego

Tytuł:
Mikrobiologia dla przemysłu spożywczego
Autorzy:
Drewniak, Teresa
Drewniak, Emil
Rok wydania:
1968
Wydanie:
Wyd. 3 zm
Wydawca:
Warszawa : Państ. Wydaw. Szkolnictwa Zawodowego
Opis fizyczny:
239, [1] s. : il. ; 23 cm
Temat:
Mikrobiologia
Przemysł rolno-spożywczy
Gatunek / Forma:
Podręczniki dla szkół średnich
Uwagi:
Dla kl. 1 technikum
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01274cam#a2200325#i#4500
001 0722300176929
003 KR 121
005 20240223045631.1
008 120309s1968####pl#a###d#f###|000#0#pol##
040 %a KR 121 %c KR 121 %e PNN %d KR 121
041 0 | %a pol
080 # %a 579.67
080 # %a 664
080 # %a (075.3-021.66)
100 1 %a Drewniak, Teresa.
245 1 0 %a Mikrobiologia dla przemysłu spożywczego / %c Teresa Drewniak, Emil Drewniak.
250 %a Wyd. 3 zm.
260 %a Warszawa : %b Państ. Wydaw. Szkolnictwa Zawodowego, %c 1968.
300 %a 239, [1] s. : %b il. ; %c 23 cm.
521 8 %a Dla kl. 1 technikum.
650 p %a Mikrobiologia
650 p %a Przemysł rolno-spożywczy
655 p %a Podręczniki dla szkół średnich
700 1 # %a Drewniak, Emil.
856 4 # %u https://integro.pbw.edu.pl/site/recorddetail/0722300176929 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
980 %a 579.67 %y Żywność - mikrobiologia
980 %a 664 %y Przemysł spożywczy
980 %a (075.3-021.66) %y Podręczniki dla szkół ponadgimnazjalnych (1999-2017)

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Sygnatura:
wyp. 106476
Nr inwentarza:
K 106476
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
nowa
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies