Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Podstawy normalizacji i kontroli jakości w przemyśle spożywczym

Tytuł:
Podstawy normalizacji i kontroli jakości w przemyśle spożywczym
Autorzy:
Bagdach, Janusz
Rok wydania:
1977
Wydawca:
[Warszawa] : Wydaw. Szkolne i Pedagogiczne
Opis fizyczny:
109, [2] s. : il., tab. ; 21 cm
Temat:
Jakość
Przemysł rolno-spożywczy
Żywność
Gatunek / Forma:
Podręczniki dla szkół średnich
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01093nam#a2200265#i#4500
001 0722200136346
003 KR 121
005 20240223005831.4
008 110905s1977####pl#||||g#||||||||#||pol#d
035 %a IDWydania32220
040 %a KR 121 %c KR 121 %e PNN
080 # %a (075.3-021.66)
100 1 %a Bagdach, Janusz.
245 1 0 %a Podstawy normalizacji i kontroli jakości w przemyśle spożywczym / %c Janusz Bagdach.
260 %a [Warszawa] : %b Wydaw. Szkolne i Pedagogiczne, %c 1977.
300 %a 109, [2] s. : %b il., tab. ; %c 21 cm.
650 p %a Jakość
650 p %a Przemysł rolno-spożywczy
650 p %a Żywność
655 p %a Podręczniki dla szkół średnich
856 4 0 %u https://integro.pbw.edu.pl/site/recorddetail/0722200136346 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
980 %a (075.3-021.66) %y Podręczniki dla szkół ponadgimnazjalnych (1999-2017)
981 1 %a (075.3-021.66)

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Sygnatura:
wyp. 159977
Nr inwentarza:
K 159977
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
nowa
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies