Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Forms of literature : a writer's collection

Tytuł:
Forms of literature : a writer's collection
Rok wydania:
cop. 1989
Wydawca:
New York : Random House
Opis fizyczny:
XVIII, 1049 s., [6] k. tabl. : il. (w tym kolor.) ; 24 cm
Gatunek / Forma:
Literatura
Antologie
Współtwórcy:
Costello, Jacqueline. Redakcja
Tucker, Amy. Redakcja
Seria:
A Writer's Collection
Zawartość serii:
A Writer's Collection
ISBN:
0394344960
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01242cam#a2200301#i#4500
001 0722200112095
003 KR 121
005 20240222144846.9
008 110905s1989####xxu||||g#||||||||#||eng#d
020 %a 0394344960
035 %a IDWydania45758
040 %a KR 121 %c KR 121 %e PNN %d KR 121 %d KR 121
080 # %a 82-82
245 0 0 %a Forms of literature : %b a writer's collection / %c [wybór i oprac.] Jacqueline Costello, Amy Tucker.
260 %a New York : %b Random House, %c cop. 1989.
300 %a XVIII, 1049 s., [6] k. tabl. : %b il. (w tym kolor.) ; %c 24 cm.
490 1 %a A Writer's Collection
655 p %a Literatura
655 p %a Antologie
700 1 # %a Costello, Jacqueline. %e Redakcja
700 1 # %a Tucker, Amy. %e Redakcja
830 0 %a A Writer's Collection
856 4 0 %u https://integro.pbw.edu.pl/site/recorddetail/0722200112095 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 0-394-34496-0
980 %a 82-82 %y Antologie. Wypisy. Chrestomatie. Silva rerum
981 1 %a 82-82

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Sygnatura:
wyp. 234682
Nr inwentarza:
K 234682
Status:
Dostępna
Stan fizyczny:
nowa
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies